Medicare

Kwalitatieve producten aan een correcte prijs, met accent op service, ook na-verkoop? Daarvoor moet u bij Medicare zijn. Wij verdelen sinds 30 jaar medisch en verzorgend materiaal voor artsen (en artsen-in-spé), ziekenhuizen, woon- en verzorgingscentra, thuisverpleegkundigen, bedrijven, ...

U bent op zoek...
naar iets, maar vindt het niet onmiddellijk in ons gamma? Contacteer ons, wij helpen u in uw zoektocht...

Artsenkrant-Club korting

Als lid van Artsenkrant-Club, krijg 10% permanente korting op je aankopen bij Medicare

Promoties

Seca 207 babymeetlat

Babymeetstaaf met grote schuifmaten voor nauwkeurig meten terwijl de baby ligt. De meetstaaf kan stevig op de commode worden geschroefd of als mobiele meetstaaf worden gebruikten; wandmontage is eveneens mogelijk. Grote hoofd-en voetsteunen maken het eenvoudig om de lengte te bepalen, de schuifmaten zijn opvouwbaar zodat ze gemakkelijk kunnen worden opgeborgen. Meetbereik: 0-99cm; gradatie: 1mm.

-15%

Seca 206 rolmeter

De Seca 206 lengtemeter is eenvoudig aan de wand te bevestigen en heeft een metalen meetband die automatisch weer oprolt nadat u de patiënt gemeten heeft. Meetbereik: 0 - 220cm; gradatie: 1mm.

-15%

Omron M2 autom. bloeddrukmeter - bovenarm

Automatische bovenarmbloeddrukmeter met detectiesysteem voor onregelmatige hartslag. Bloeddrukindicator. Eenvoudige ééntoetsbediening. Geheugen voor 21 metingen met datum en uur. Geleverd met medium-manchette (armomtrek 22-32cm). Batterijen: 4 X AAA. Optie: netadaptor en large-manchette. Geleverd in opbergtas.

-15%