Medicare

Kwalitatieve producten aan een correcte prijs, met accent op service, ook na-verkoop? Daarvoor moet u bij Medicare zijn. Wij verdelen sinds 30 jaar medisch en verzorgend materiaal voor artsen (en artsen-in-spé), ziekenhuizen, woon- en verzorgingscentra, thuisverpleegkundigen, bedrijven, ...

U bent op zoek...
naar iets, maar vindt het niet onmiddellijk in ons gamma? Contacteer ons, wij helpen u in uw zoektocht...

Promoties

One Touch Verio glucometer mg/dl

Zeer correcte en makkelijk te gebruiken glucometer (geen code meer nodig). Geleverd in handig opberg-etui met prikpen en set startstrips. 

-15%

Welch Allyn Durashock Silver Flexiport

Kwalitatieve manuele bloeddrukmeter met 10 jaar garantie op de ijking. Voorzien van 1 slang met flexiport verbinding en manchette nr. 11 voor volwassenen.

-15%

Sterillium handontsmetting - 500ml

Desinfectiemiddel voor de handen op basis van ethanol. Zeer breed spectrum (H1N1, MRSA, HBV, HIV, HCV, Herpes simplex-Virus, Influenza A-Virus, SARS-Virus, Adeno-, Polyoma- en Rotavirus).

-10%

Seca 207 babymeetlat

Babymeetstaaf met grote schuifmaten voor nauwkeurig meten terwijl de baby ligt. De meetstaaf kan stevig op de commode worden geschroefd of als mobiele meetstaaf worden gebruikten; wandmontage is eveneens mogelijk. Grote hoofd-en voetsteunen maken het eenvoudig om de lengte te bepalen, de schuifmaten zijn opvouwbaar zodat ze gemakkelijk kunnen worden opgeborgen. Meetbereik: 0-99cm; gradatie: 1mm.

-15%

Curapor transparant 10x15cm

Chirurgische wondpleister met folie. Steriel, gebruiksklaar, met uitzonderlijk groot absorptievermogen. Individueel verpakt.

-30%

Micropore 50mm x 9.1m

Micropore pleisters zijn geheel poreus, zodat vocht en exsudaat door de pleister heen kan. De pleister is dun zodat de patiënt hem nauwelijks voelt, is pijnloos te verwijderen en de kleeflaag veroorzaakt geen irritatie. Micropore is watervast, laat niet los bij transpiratie of baden en is makkelijk scheurbaar (een schaar is overbodig). Micropore is niet rekbaar.

-15%

Zuurstofsaturatiemeter volwassenen CMS50D

Zeer compacte en gebruiksvriendelijke vinger-pulseoximeter. Batterijen inbegrepen.

-10%

Bobymed - groot model (6 laden)

Zeer mooi en praktisch opbergmeubel, waardoor op een zeer beperkte plaats heel wat kan worden weggeborgen. Uitvoering in witte kunststof (andere kleuren op aanvraag verkrijgbaar, zoals rood, zwart, geel, groen). Hoogte 94cm; 6 laden van 6cm, bovenblad 40x43cm.

-15%