Medicare

Kwalitatieve producten aan een correcte prijs, met accent op service, ook na-verkoop? Daarvoor moet u bij Medicare zijn. Wij verdelen sinds 30 jaar medisch en verzorgend materiaal voor artsen (en artsen-in-spé), ziekenhuizen, woon- en verzorgingscentra, thuisverpleegkundigen, bedrijven, ...

U bent op zoek...
naar iets, maar vindt het niet onmiddellijk in ons gamma? Contacteer ons, wij helpen u in uw zoektocht...

Artsenkrant-Club korting

Als lid van Artsenkrant-Club, krijg 10% permanente korting op je aankopen bij Medicare

Promoties

One Touch Verio glucometer mg/dl

Zeer correcte en makkelijk te gebruiken glucometer (geen code meer nodig). Geleverd in handig opberg-etui met prikpen en set startstrips. 

-15%

Welch Allyn Macroview otoscoopset met LED-lamp

Deze volledige ootoscoopset omvat

een macroview-otoscoop met keellamp

een transfo en tafellader

een opbergetui

4 oorspecula
Deze otoscoop is voorzien van een LED-lampje in de voet, wat niet enkel nog een beter licht geeft, maar bovendien heeft dit LED-lampje een levensduur van 7 jaar.
De Macroview-otoscoop heeft een tweemaal zo groot gezichtsveld dan een traditionele otoscoop en kan tot 30% meer vergroten. Men heeft bijna een volledig zicht op het tympanisch membraan. De focus kan bijgested worden bij een variabele oorkanaallengte of verziende ogen.
 
 

-10%

EKG toestel Welch Allyn CP 50 Plus met interpretatie

Deze Welch Allyn CP 50 Plus biedt de capaciteit van een ECG met volledige functionaliteit in een compact, betaalbaar en gebruiksvriendelijk pakket. De CP 50 Plus kan met één knop worden bediend, zodat geoefende zorgverleners met uiteenlopende vaardigheidsniveaus eenvoudig ECG-tests kunnen uitvoeren. Dit toestel beschikt over een colour touch screen en een thermische printer met hoge resolutie. De interpretatie wordt afgedrukt in het Nederlands.
Deze CP 50 Plus beschikt over alle functies van de CP 50, plus

connectiviteitsopties

extern afdruken mogelijk

programmeerbare velden voor patiënteninvoer

administratieve controles
Optioneel kan cardiosoftware aangekocht worden voor een optimale transfer van de gegevens naar de PC. Zonder deze software is het wel steeds mogelijk een pdf te maken van de resultaten en deze via een USB-stick als bijlage op te slaan op uw PC.
Draagtas in optie verkrijgbaar.
 

-15%

Micropore 50mm x 9.1m

Micropore pleisters zijn geheel poreus, zodat vocht en exsudaat door de pleister heen kan. De pleister is dun zodat de patiënt hem nauwelijks voelt, is pijnloos te verwijderen en de kleeflaag veroorzaakt geen irritatie. Micropore is watervast, laat niet los bij transpiratie of baden en is makkelijk scheurbaar (een schaar is overbodig). Micropore is niet rekbaar.

-15%

Seca 207 babymeetlat

Babymeetstaaf met grote schuifmaten voor nauwkeurig meten terwijl de baby ligt. De meetstaaf kan stevig op de commode worden geschroefd of als mobiele meetstaaf worden gebruikten; wandmontage is eveneens mogelijk. Grote hoofd-en voetsteunen maken het eenvoudig om de lengte te bepalen, de schuifmaten zijn opvouwbaar zodat ze gemakkelijk kunnen worden opgeborgen. Meetbereik: 0-99cm; gradatie: 1mm.

-15%

Curapor transparant 10x15cm

Chirurgische wondpleister met folie. Steriel, gebruiksklaar, met uitzonderlijk groot absorptievermogen. Individueel verpakt.

-30%

Omron M6 Comfort - digitale bovenarmbloeddrukmeter

Dit toestel is een volledig automatische bloeddrukmeter die werkt volgens het oscillometrische principe. Het apparaat kan zowel professioneel als thuis worden gebruikt. Het meten van de bloeddruk en de hartslag gebeurt eenvoudig en snel. De bloeddrukmeter maakt voor het comfortabel, gecontroleerd opblazen gebruik van de vooruitstrevende IntelliSense™ technologie, waardoor het vooraf instellen van de druk of opnieuw opblazen niet meer nodig is. Hij wordt geleverd met een voorgevormde manchet die zeer gemakkelijk wordt aangebracht en voor meer comfort zorgt. De nieuwe Intelli Wrap manchet vermindert het drukverlies op de ader dankzij zijn 30 % langere long. De Cuff Wrapping Guide (visuele bevestiging dat de manchet correct is aangebracht) draagt bij tot de nauwkeurigheid van elke meting. Eventuele bewegingen of een onregelmatige hartslag worden ook duidelijk door symbolen op het scherm aangegeven. De OMRON M6 Comfort kan 100 metingen voor elke van 2 gebruikers apart opslaan in het geheugen en berekent vandaag ook de weekgemiddelden van de metingen die ‘s ochtends en ‘s avonds zijn verricht. De gemiddelden worden gedurende 2 maanden in het geheugen bewaard ; dergelijke gegevens zijn belangrijk voor een goede opvolging van hypertensie volgens de jongste richtlijnen o.a. van de ESH.

-20%

Zuurstofsaturatiemeter volwassenen CMS50D

Zeer compacte en gebruiksvriendelijke vinger-pulseoximeter. Batterijen inbegrepen.

-10%

Bobymed - groot model (6 laden)

Zeer mooi en praktisch opbergmeubel, waardoor op een zeer beperkte plaats heel wat kan worden weggeborgen. Uitvoering in witte kunststof (andere kleuren op aanvraag verkrijgbaar, zoals rood, zwart, geel, groen). Hoogte 94cm; 6 laden van 6cm, bovenblad 40x43cm.

-15%

Seca 206 rolmeter

De Seca 206 lengtemeter is eenvoudig aan de wand te bevestigen en heeft een metalen meetband die automatisch weer oprolt nadat u de patiënt gemeten heeft. Meetbereik: 0 - 220cm; gradatie: 1mm.

-15%