Medicare

Kwalitatieve producten aan een correcte prijs, met accent op service, ook na-verkoop? Daarvoor moet u bij Medicare zijn. Wij verdelen sinds 30 jaar medisch en verzorgend materiaal voor artsen (en artsen-in-spé), ziekenhuizen, woon- en verzorgingscentra, thuisverpleegkundigen, bedrijven, ...

U bent op zoek...
naar iets, maar vindt het niet onmiddellijk in ons gamma? Contacteer ons, wij helpen u in uw zoektocht...

Artsenkrant-Club korting

Als lid van Artsenkrant-Club, krijg 10% permanente korting op je aankopen bij Medicare

Promoties

One Touch Verio glucometer mg/dl

Zeer correcte en makkelijk te gebruiken glucometer (geen code meer nodig). Geleverd in handig opberg-etui met prikpen en set startstrips. 

-15%

Welch Allyn Macroview otoscoopset met LED-lamp

Deze volledige ootoscoopset omvat

een macroview-otoscoop met keellamp

een transfo en tafellader

een opbergetui

4 oorspecula
Deze otoscoop is voorzien van een LED-lampje in de voet, wat niet enkel nog een beter licht geeft, maar bovendien heeft dit LED-lampje een levensduur van 7 jaar.
De Macroview-otoscoop heeft een tweemaal zo groot gezichtsveld dan een traditionele otoscoop en kan tot 30% meer vergroten. Men heeft bijna een volledig zicht op het tympanisch membraan. De focus kan bijgested worden bij een variabele oorkanaallengte of verziende ogen.
 
 

-10%

Welch Allyn Durashock Silver Flexiport

Kwalitatieve manuele bloeddrukmeter met 10 jaar garantie op de ijking. Voorzien van 1 slang met flexiport verbinding en manchette nr. 11 voor volwassenen.

-15%

Welch Allyn GS300 onderzoekslamp op statief

Onderzoekslamp met LED-verlichting; zeer wit licht en waarheidsgetrouwe lichtweergave. Touchless aan/uit-bediening, wat onderhoud makkelijker maakt en kruisbesmetting reduceert. Ook verkrijgbaar als wandmodel.

-10%

Curapor transparant 10x15cm

Chirurgische wondpleister met folie. Steriel, gebruiksklaar, met uitzonderlijk groot absorptievermogen. Individueel verpakt.

-30%

Omron M6 Comfort - digitale bovenarmbloeddrukmeter

Dit toestel is een volledig automatische bloeddrukmeter die werkt volgens het oscillometrische principe. Het apparaat kan zowel professioneel als thuis worden gebruikt. Het meten van de bloeddruk en de hartslag gebeurt eenvoudig en snel. De bloeddrukmeter maakt voor het comfortabel, gecontroleerd opblazen gebruik van de vooruitstrevende IntelliSense™ technologie, waardoor het vooraf instellen van de druk of opnieuw opblazen niet meer nodig is. Hij wordt geleverd met een voorgevormde manchet die zeer gemakkelijk wordt aangebracht en voor meer comfort zorgt. De nieuwe Intelli Wrap manchet vermindert het drukverlies op de ader dankzij zijn 30 % langere long. De Cuff Wrapping Guide (visuele bevestiging dat de manchet correct is aangebracht) draagt bij tot de nauwkeurigheid van elke meting. Eventuele bewegingen of een onregelmatige hartslag worden ook duidelijk door symbolen op het scherm aangegeven. De OMRON M6 Comfort kan 100 metingen voor elke van 2 gebruikers apart opslaan in het geheugen en berekent vandaag ook de weekgemiddelden van de metingen die ‘s ochtends en ‘s avonds zijn verricht. De gemiddelden worden gedurende 2 maanden in het geheugen bewaard ; dergelijke gegevens zijn belangrijk voor een goede opvolging van hypertensie volgens de jongste richtlijnen o.a. van de ESH.

-20%

Micropore 50mm x 9.1m

Micropore pleisters zijn geheel poreus, zodat vocht en exsudaat door de pleister heen kan. De pleister is dun zodat de patiënt hem nauwelijks voelt, is pijnloos te verwijderen en de kleeflaag veroorzaakt geen irritatie. Micropore is watervast, laat niet los bij transpiratie of baden en is makkelijk scheurbaar (een schaar is overbodig). Micropore is niet rekbaar.

-15%

Sterillium handontsmetting - 500ml

Desinfectiemiddel voor de handen op basis van ethanol. Zeer breed spectrum (H1N1, MRSA, HBV, HIV, HCV, Herpes simplex-Virus, Influenza A-Virus, SARS-Virus, Adeno-, Polyoma- en Rotavirus).

-10%

Seca 207 babymeetlat

Babymeetstaaf met grote schuifmaten voor nauwkeurig meten terwijl de baby ligt. De meetstaaf kan stevig op de commode worden geschroefd of als mobiele meetstaaf worden gebruikten; wandmontage is eveneens mogelijk. Grote hoofd-en voetsteunen maken het eenvoudig om de lengte te bepalen, de schuifmaten zijn opvouwbaar zodat ze gemakkelijk kunnen worden opgeborgen. Meetbereik: 0-99cm; gradatie: 1mm.

-15%

Erka Switch 2 bloeddrukmeter

Zeer goede prijs-kwaliteit bloeddrukmeter met manometer 56mm diameter. Nylon velcromanchette voor armomtrek 27-35cm. Geleverd in etui. Manometer kan zeer eenvoudig vervangen worden. Ook verkrijgbaar met drie volwassen of 3 pediatrische manchettes die dmv. snelkoppeling eenvoudig te wisselen zijn.

-20%

Zuurstofsaturatiemeter volwassenen CMS50D

Zeer compacte en gebruiksvriendelijke vinger-pulseoximeter. Batterijen inbegrepen.

-10%

Bobymed - groot model (6 laden)

Zeer mooi en praktisch opbergmeubel, waardoor op een zeer beperkte plaats heel wat kan worden weggeborgen. Uitvoering in witte kunststof (andere kleuren op aanvraag verkrijgbaar, zoals rood, zwart, geel, groen). Hoogte 94cm; 6 laden van 6cm, bovenblad 40x43cm.

-15%