Medicare

Kwalitatieve producten aan een correcte prijs, met accent op service, ook na-verkoop? Daarvoor moet u bij Medicare zijn. Wij verdelen sinds 30 jaar medisch en verzorgend materiaal voor artsen (en artsen-in-spé), ziekenhuizen, woon- en verzorgingscentra, thuisverpleegkundigen, bedrijven, ...

U bent op zoek...
naar iets, maar vindt het niet onmiddellijk in ons gamma? Contacteer ons, wij helpen u in uw zoektocht...

Producten

Heine Beta 400 otoscoopset met li-ion batterij en transfo

Deze Beta 400 otoscoop biedt de hoogste vergroting (x 4.2) voor de beste diagnose. De kop is gemaakt in geborsteld staal, de lens is wegklapbaar (voor instrumentatie) en het handvat is voorzien van een herlaadbare li-ion batterij (met transfo). Deze otoscoop wordt geleverd in een hard etui. Op deze otoscoop hebt u 5 jaar garantie.

Beademingsfolie (face shield) in soft case

Beademingsfolie met mondstuk en uitadem-ventiel. Compact verpakt in een zakje, dat aan de sleutelbos te bevestigen is.

Draadloze tens WiTouch Pro

TENS is een veilige, pijndempende stroomvorm die rechtstreeks inwerkt op de zenuwen die pijnprikkels vervoeren. Dankzij de flexibele vorm van de WiTouch Pro maken de gel pads die voor de stroomgeleiding zorgen perfect contact met de onderrug.  In tegenstelling vor medicatie  - die algemeen op het lichaam inwerkt - kan deze tens dus heel lokaal voor een pijnstillend effect zorgen. Dit toestel is makkelijk in gebruik en perfect onder de kledij te dragen.
 
Dit toestel werkt autonoom een programma af van 30 minuten, waarbij 2 frequenties afgewisseld worden (5 minuten 80-120HZ: gate control voor directe pijnverlichting; 20 minuten 5-10Hz voor endorfine release en opnieuw 5 minutenn 80-120Hz). Zo krijgt de patiënt een onmiddellijke pijnvermindering die ook een aantal uur blijft nawerken.
De batterijen kunnen tot 150 behandelingen van 30 minuten garanderen voor ze moeten vervangen worden. De gel-pads zijn zelfklevend aan beide zijden en kunnen 3 - 5 keer hergebruikt worden (afhankelijk van type huis). Deze gel pads kunnen afzonderlijk in zakjes van 10 stuks bijbesteld worden.
Het toestel wordt standaard geleverd met de afstandsbediening, een pakje van 10 gel pads, een handleiding, 2 AAA batterijen, 1 CR2 032 lithium batterij en een kleine schroevendraaier om de batterij te kunnen vervangen.
 
Dit toestel kan ook gehuurd worden tegen een kostprijs van 40€ per maand (excl. waarborg).

Clinell ontsmettingsspray - 500ml

Dé spray voor reiniging en desinfectie van handen, medische oppervlakten en instrumentaria.

De meest effectieve formule op de markt voor medische oppervlakte : een mix van biocides (GEEN ALCOHOL ) met verschillende actiemechanismen die zowel een bactiricide, viricide als sporicide werking heeft;

Doodt 99.999% bij salmonella, listeria, campylobacter, norovirus en influenza-virussen;

Kan ook gebruikt worden op "bevuilde" handen: Clinell spray reinigt EN ontsmet de handen. Dit is niet het geval bij tissues op basis van alcohol;

Dermatologisch getest: geen mogelijkheid voor uitgedroogde handen;

Effectief in 10 seconden;

Geen beschadiging aan oppervlakten: kan overal gebruikt worden op medische oppervlakten die ook tegen water kunnen;

Niet toxisch en veilig voor gebruik in de voedselproductie.

Waar kan het gebruikt worden ? Heel simpel: op de handen en alle medische oppervlakten die bestand zijn tegen water, zoals onderzoekstafels, deurkrukken, covers van matrassen, bureaus, stoelen, stetoscopen, bloeddrukmeters, klavieren, ...
 
 

Elite Bags - Call's - de home assitance tas

De verpleegtas Call's is een tas met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, ontworpen op maat van de medische professional. Handig voor de huisarts of de zelfstandig verpleegkundige als urgentietas voor medicatie en wondverzorgingsmateriaal. Een goed doordacht ontwerp zorgt voor een hoog gebruikscomfort.
 

8 transparante en 2 ondoorzichtige afneembare compartimenten; deze zitten via een velcro-banden vastgemaakt en zijn eenvoudig te verwijderen of te veranderen van plaats. U past uw tas dus aan aan uw noden!

Isothermisch compartiment met 43 elastische banden voor ampullen

Compartiment voor persoonlijke bezittingen

4 elastische banden ter ondersteuning van materialen

Clip paper board

Schouderriem, handvat, verborgen rugzak en trolleyband

Inclusief handige mini-naaldcontainer en herbruikbaar cold/hot pack

Rits voor hangslot

Bijkomende hulpdraagtas

Afmetingen: 40(L) x 13(B) x 30(H) cm
Verkrijgbare kleuren: donkerblauw

Coagucheck XS systeem

CoaguChek XS is een gebruiksvriendelijke stollingsmeter met geringe afmetingen en ingebouwde kwaliteitsopties om de PT/INR-waarden vlot te controleren. CoaguChek XS wordt gebruikt door meer dan 150.000 mensen in heel wat landen.

Garrot groen Prämeta

Standaard model met clip-sluiting, ideaal om te gebruiken met 1 hand.

Protexis steriele handschoen latex - poedervrij - maat 7

Poedervrije latex steriele onderzoekshandschoen met nitril-coating. Zeer hoge graad van draagcomfort en flexibiliteit. Eenvoudig aan te trekken.

Plum Eye Wash flacon 200ml

Steriele natrium-chloride oplossing in handige fles met geïntegreerd oogbad. Spoeltijd ca. 2 minuten. Ook verkrijgbaar in PH-neutrale versie (blauwe fles).

Stellaline 5 steriel - 10x10cm

Niet-klevend kompres. De laag die in contact komt met de wonde bestaat uit een dunne, geperforeerde copolymeerfolie. De blauwe buitenlaag voorkomt doorlekken van wondvocht. Ze voorkomt contaminatie van de wonde van buitenaf en is tevens waterafstotend.

Erka Perfect Aneroid met groene latexvrije velcromanchette (volwassenen)

De topper onder de Erka-bloeddrukmeters! Precisiemanometer van hoge kwaliteit. Diameter manometer is 48mm. Het systeem met 2 leidingen zorgt voor een bescherming van de membraan. Huls en lepel zijn uitgevoerd in chroom. Geleverd met groene latexvrije velcromanchette (voor een armomtrek 27-35cm). Ijking is mogelijk. Grotere en kleinere armbanden zijn eveneens mogelijk.

Artsenkrant-Club korting

Als lid van Artsenkrant-Club, krijg 10% permanente korting op je aankopen bij Medicare

Promoties

Bistourimesjes nr. 11 - niet steriel - Swann Morton

Niet-steriel bistourimesje. Korting van 20% tot uitputting voorraad.

-20%

Thermoscan infrarood thermometer YM-668A

Infrarood thermometer voor snelle weergave van de temperatuur.

-15%

Seca 813 digitale personenweegschaal tot 200kg

Digitale opstapweegschaal met lage anti-slip opstap en extra-grote voetplaat. Draagkracht 200 kg. Gradatie: 100gr. Voedingsbron: batterijen.

-10%

Bistourimesjes nr. 21 - niet-steriel - Swann Morton

Niet-steriel bistourimesje. Korting van 20% tot uitputting voorraad.

-20%

Omron M6 Comfort - digitale bovenarmbloeddrukmeter

Dit toestel is een volledig automatische bloeddrukmeter die werkt volgens het oscillometrische principe. Het apparaat kan zowel professioneel als thuis worden gebruikt. Het meten van de bloeddruk en de hartslag gebeurt eenvoudig en snel. De bloeddrukmeter maakt voor het comfortabel, gecontroleerd opblazen gebruik van de vooruitstrevende IntelliSense™ technologie, waardoor het vooraf instellen van de druk of opnieuw opblazen niet meer nodig is. Hij wordt geleverd met een voorgevormde manchet die zeer gemakkelijk wordt aangebracht en voor meer comfort zorgt. De nieuwe Intelli Wrap manchet vermindert het drukverlies op de ader dankzij zijn 30 % langere long. De Cuff Wrapping Guide (visuele bevestiging dat de manchet correct is aangebracht) draagt bij tot de nauwkeurigheid van elke meting. Eventuele bewegingen of een onregelmatige hartslag worden ook duidelijk door symbolen op het scherm aangegeven. De OMRON M6 Comfort kan 100 metingen voor elke van 2 gebruikers apart opslaan in het geheugen en berekent vandaag ook de weekgemiddelden van de metingen die ‘s ochtends en ‘s avonds zijn verricht. De gemiddelden worden gedurende 2 maanden in het geheugen bewaard ; dergelijke gegevens zijn belangrijk voor een goede opvolging van hypertensie volgens de jongste richtlijnen o.a. van de ESH.

-10%

Scotchcast Plus 7.5cmx3.6m

Kunststof gipsverband voor rigide immobilisatie. Veilig en gemakkelijk aan te leggen.

-10%

Scotchcast Plus 10cmx3.6m

Kunststof gipsverband voor rigide immobilisatie. Veilig en gemakkelijk aan te leggen.

-10%

Scotchcast Plus 5cmx3.6m

Kunststof gipsverband voor rigide immobilisatie. Veilig en gemakkelijk aan te leggen.

-10%