Medicare

Kwalitatieve producten aan een correcte prijs, met accent op service, ook na-verkoop? Daarvoor moet u bij Medicare zijn. Wij verdelen sinds 30 jaar medisch en verzorgend materiaal voor artsen (en artsen-in-spé), ziekenhuizen, woon- en verzorgingscentra, thuisverpleegkundigen, bedrijven, ...

U bent op zoek...
naar iets, maar vindt het niet onmiddellijk in ons gamma? Contacteer ons, wij helpen u in uw zoektocht...

Monitoring

wiegedoodmonitor / apneumonitor  / monitor wiegedood

Zoekt u een monitor om de ademhaling van uw baby thuis te bewaken (apneumonitor), dan bent u bij Medicare aan het juiste adres.

Artsenkrant-Club korting

Als lid van Artsenkrant-Club, krijg 10% permanente korting op je aankopen bij Medicare

Promoties

Erka kobold met 3 latexvrije manchettes en snelkoppelingssysteem

Deze Erka Kobold is een zeer kwalitatieve bloeddrukmeter van Duitse makelij. Hij is voorzien van één slang met snelkoppelingssysteem, waardoor de drie bijhorende manchettes (kinderen, volwassenen en obesen) eenvoudig en snel kunnen gewisseld worden. Deze manchettes zijn latexvrij.
Deze bloeddrukmeter kan geijkt worden.
 

-10%

Erka Kobold met latexvrije velcromanchette (donkergrijs) - grootte 4

Kwalitatieve manuele bloeddrukmeter, voorzien van 1 slang. Diameter manometer is 48mm. Huls en lepel zijn uitgevoerd in aluminium. Deze bloeddrukmeter is uitgevoerd met de nieuwste generatie afwasbare latexvrije Erka-manchettes (Green cuff), met een nog sterkere long. Grootte manchette = maat 4 (volwassenen). Op aanvraag ook met andere manchettes te krijgen.

-10%

Erka profi met latexvrije velcromanchette (donkergrijs)

Zeer kwalitatieve bloeddrukmeter met 2 slangen. Dit systeem van 2 slangen zorgt voor een bescherming van het membraan en een geleidelijke beweging van de naald. Diameter van de manometer is 48mm. Huls en lepel zijn uitgevoerd in aluminium. Deze bloeddrukmeter is voorzien van de nieuwste generatie Erka-manchettes (latexvrij!) met een nog sterkere long. Grootte van de manchette = maat 4 (volwassenen). Dit toestel is op aanvraag ook verkrijgbaar met andere groottes van manchettes. Ijking van het toestel is mogelijk.

-10%

Erka Switch 2 bloeddrukmeter

Zeer goede prijs-kwaliteit bloeddrukmeter met manometer 56mm diameter. Nylon velcromanchette voor armomtrek 27-35cm. Geleverd in etui. Manometer kan zeer eenvoudig vervangen worden. Ook verkrijgbaar met drie volwassen of 3 pediatrische manchettes die dmv. snelkoppeling eenvoudig te wisselen zijn.

-10%

Erka Switch met drie velcromanchettes volwassenen

Zeer goede prijs-kwaliteit bloeddrukmeter met manometer 56mm diameter. Met drie afzonderlijke nylon velcromanchettes voor armomtrek 20,5-28cm, 27-35cm en 34-43cm . Geleverd in plastieken etui. Manometer kan zeer eenvoudig vervangen worden. De manchettes zijn dmv. een snelkoppeling eenvoudig te wisselen.

-10%

Erka Switch met 3 pediatrische velcromanchettes

Zeer goede prijs-kwaliteit bloeddrukmeter met manometer 56mm diameter. Met drie afzonderlijke nylon velcromanchettes voor armomtrek 20,5-28cm, 14,5-21cm en 10-15cm. Geleverd in etui. Manometer kan zeer eenvoudig vervangen worden. De manchettes zijn dmv. een snelkoppeling eenvoudig te wisselen.

-10%

Bistourimesjes nr. 21 - niet-steriel - Swann Morton

Niet-steriel bistourimesje. Korting van 20% tot uitputting voorraad.

-20%

Erka Perfect Aneroid met groene latexvrije velcromanchette (volwassenen)

De topper onder de Erka-bloeddrukmeters! Precisiemanometer van hoge kwaliteit. Diameter manometer is 48mm. Het systeem met 2 leidingen zorgt voor een bescherming van de membraan. Huls en lepel zijn uitgevoerd in chroom. Geleverd met groene latexvrije velcromanchette (voor een armomtrek 27-35cm). Ijking is mogelijk. Grotere en kleinere armbanden zijn eveneens mogelijk.

-10%

Erka Vario op statief met groene afwasbare manchette

Precisiemanometer Erka Vario met mobiele statief (5 zwenkwielen). Anti-reflecterend glas. Diameter manometer is 150mm. Geleverd met groene afwasbare manchette voor volwassenen. Statief is inbegrepen. Ijking is mogelijk.

-10%

Thermoscan infrarood thermometer YM-668A

Infrarood thermometer voor snelle weergave van de temperatuur.

-15%